De leerarchitect achter
WIJ! SAMEN WERKT

Mensen anders laten kijken naar duurzame wendbaarheid vanuit hun bestaande situatie als individu, team en organisatie. Dat is de kern van WIJ!, en ook van mij. De kick die het geeft als mensen écht een handvat hebben gekregen om een volgende betekeningsvolle stap te maken in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling is het leukste wat er is!

Hoi, ik ben Claudia, Agile- Lean teamcoach met nog veel meer bijzondere talenten. Een kleine samenvatting van mijn (werk) leven tot nu toe:
I geboren in Breda I getogen in Veldhoven I opgegroeid in een ondernemersgezin I moeder van 4 kinderen I getrouwd met Patrick I 16 jaar gewerkt bij de Rabobank I 4 jaar gewerkt bij Adecco I sinds april 2018 zelfstandig ondernemer I opgeleid als coach en agile-lean teamcoach I ontwikkeld door nieuwsgierigheid, openhartigheid, enthousiasme en hands-on mentaliteit I leuk gevonden door optimisme, doorzettingsvermogen en gewoon DOEN I wanneer je me beter leert kennen kan ik voor sommige direct, drammerig en ongeduldig overkomen I geeft mening vanuit warmte en liefde I altijd op zoek naar nieuwe prikkels I inspireert om mensen van waarde te laten zijn I