Nog meer over de ambitie van deze enthousiaste leerarchitect!

Uiteindelijk willen we als mens altijd presteren. En met mijn ervaring in verschillende verandertrajecten weet ik het échte gevoel van presteren te raken en om te zetten in zelfregulerend leren om er in te toekomst van werk toe te blijven doen.

Talent verdiepen, kleur geven, waarde  toevoegen en zichtbaar maken op een manier die bij jou past. Misschien wel een stap maken die je van tevoren niet had kunnen bedenken en waar je achteraf zo blij mee bent. Je eigen baan, afdeling of organisatie anders vormgeven om je klant beter van dienst te zijn. Dat zijn de momenten waar ik mens en organisatie weet te verbinden. Vanuit gedrag én het proces.

Mijn allergrootste drijfveer zit ‘m in mensen laten stralen. Mijn geloof zit ‘m juist daarin: mensen en teams met vertrouwen laten samenwerken, die eigen regie willen hebben over hun (werk)leven en waarde weten toe te voegen op persoonlijk en professioneel vlak. Niet alleen in taken, maar omdat ze ergens goed in zijn en dit mogen etaleren op een manier die bij hem of haar past.

Wij!SamenWerkt

Tot slot

Leren moet vooral leuk zijn, je aandacht moet erbij blijven, het moet je hongerig maken én je moet er blij van worden. Er mag dus gelachen worden…
Die lol en tegelijkertijd (team)ontwikkeling is wat jij, ik en WIJ! gaan beleven.

Warme groet!
Claudia